“Jag vill ha så lite material som möjligt i lådan – spelvinster sätts ju ändå in på kontot”

“Jag vill inte ha reklam men gärna allt annat, IKEA-kataloger, gratistidningar och information från mäklare.”

“Låt min brevlåda fyllas av allt möjligt, den är stor och den ska användas, jag går ändå till soprummet dagligen – heja alla tryckerier.”

“Jag tycker det är brevbärarens sak att lista ut i vilken brevlåda han ska lägga mitt material. För att retas med honom har jag inte märkt min låda med någonting alls.”


Kanske är det inte riktigt så enkelt, det finns nog fler uppfattningar än de jag har hittat på. Men för Er som kanske vill styra vad ni vill ha i Er låda, och kanske ge viss upplysning om vem brevlådan tillhör så har jag hittat ett företag som heter Skyltmax.se.

Hos detta företag kan man skapa vilka skyltar man vill till en rimlig kostnad. Jag har gjort ett förslag på en layout som nog skulle passa fler än vår famillj. Skylten är i plast med rundade hörn och självhäftande tejp på baksidan. Innehållet går att variera hur man vill.
Måtten är 80 x 30 mm. Kostnaden cirka 50:-/st.

Är ni intresserade av en liknande skylt, hör i så fall av Er med ett mail till undertecknad under juli månad så ser vi hur intresset är. Är vi några stycken kan vi/jag göra en gemensam beställning till oss.
Mats Larsson, olarmats@gmail.com, 0768-500 351

Passande skylt om man bor just i 35 E.